Programma & prijzen helikoptervlucht

Prijs is wat je betaalt. Waarde is wat je krijgt.”

Programma helikoptervlucht:

  • Ontvangst op de helihaven, voorstelling van de helikopter en de piloot, beantwoorden van al uw vragen, bespreken van de geprefereerde vluchtroute. Toeschouwers, vrienden, familieleden, enz. zijn vanzelfsprekend van harte welkom om te komen supporteren.
  • De passagiers stappen in onder begeleiding van de grondcrew, opstarten helikopter en weg zijn we…
  • Een sensationele vlucht waarbij we niet nalaten te demonstreren wat de helikopter allemaal kan, van stilhangen tot “vooruitschieten” met een snelheid van meer dan 200 km/u.
  • Overvliegen van de door u gevraagde vluchtroute (indien toegelaten en mogelijk). Vluchten kunnen doorgaan in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Henegouwen.
  • Begeleiding bij het in-en uitstappen door onze grondcrew.
  • Beantwoorden van uw vragen over de vlucht, de instrumenten, het weer, enz.
  • Napraten bij een lekker glaasje echte champagne (of drank naar keuze) voor de passagiers.
  • Uitreiking van de gepersonaliseerde vluchtcertificaten.

De heli vluchten gaan meestal door tijdens de weekends, en op geregelde tijdstippen. Wij groeperen de geïnteresseerden tot wij een groepje samen hebben ofwel huurt u de helikopter + piloot af exclusief voor uw groepje voor een privé helikopter luchtdoop op de datum die u wenst.. Een volle helikopter heeft plaats voor 3 passagiers.
RESERVEER DUS NU: 051 – 312. 325

 

Onze prijzen voor een verzorgde helicopter luchtdoop:

Let op: al onze prijzen zijn all-in (gekozen vluchtduur in de lucht, BTW, verzekering, ontvangst, champagnedrink met certificaat voor de passagiers…). Zie het programma hierboven.
Deze prijzen gelden ook voor onze kadobonnen voor een helicoptervlucht.

“V.I.P.” programma, een half uur (30 min.) vlucht:

Tarief 1 of 2 passagiers

€ 195 p/p
  • (in onderling overleg wordt U gegroepeerd met andere passagiers op vaste luchtdoop data)

Tarief 3 of meer passagiers

€ 190 p/p
  • contacteer ons voor een offerte op maat. Bij een "volle" helikopter (3 passagiers) mag u zelf in overleg met ons de vluchtdatum en het uur kiezen en vliegen we speciaal, privé voor uw groepje. Indien gewenst kunnen we dan ook de vluchtduur voor uw groepje verlengen en vliegen waarheen u wilt en boven hetgeen u wilt zien.

Voor vluchten op maat (vluchtduur / toer naar keuze, grote groepen, teambuildings, incentives… of “iets speciaals”): Bel of mail ons en wij maken U graag een aangepaste offerte.

U WIL GRAAG RESERVEREN ?

Mail nu naar info@helicopterluchtdoop.be of bel : 051 – 312 325. U mag gerust ook in de weekends of op feestdagen bellen, wij proberen zoveel mogelijk oproepen te beantwoorden… behalve natuurlijk als we gaan vliegen (letterlijk) zijn…!
CADEAUBONS kosten hetzelfde en blijven maar liefst twee jaar geldig.
KORTOM, wij garanderen veiligheid, kwaliteit en waar voor Uw geld… Flybird luchtdopen, al bijna 30 jaar tot uw dienst!